Veel gestelde vragen


Welke spectral past bij u?
Minoxidil of Nanoxidil?
Wat zijn Nanosomen?


DS Healthcare Group Inc is een leider in de ontwikkeling van de biotechnologie voor lokale behandelingen. Het onderzoek heeft geleid tot een zeer innovatieve portfolio van producten voor persoonlijke verzorging, haaruitval preventie en aanvullende innovaties in de farmaceutische projecten.

DS Healthcare Group Inc streeft altijd om de beste ingrediënten uit de hele wereld te vinden en om de efficiëntie van onze producten op een constante basis actief te verbeteren. Hun aanhoudende streven om de meest geavanceerde en effectieve lokale oplossing op de markt te brengen heeft ze op de voorgrond geplaatst van producten voor persoonlijke verzorging.

De producten van DS Laboratories doorgaan een krachtig testproces voordat het de productielocatie verlaat. Het product zou kunnen veranderen in de structuur, geur of kleur te wijten aan DS Laboratories doorlopende onderzoek en ontwikkeling om de leiders in de ontwikkeling van de biotechnologie voor lokale behandelingen te blijven.

DS Healthcare Group Inc en haar partners zijn hier altijd om de beste ervaring met onze producten te garanderen!
 

HAARUITVAL


Oorzaken haaruitval
V: Welke oorzaken van haaruitval zijn er?
A: Licht haarverlies is een normaal onderdeel van de haarcyclus. Een gemiddeld persoon verliest dagelijks tussen de 50 en 100 haren. Als dit aantal hoger ligt, kan dit een meerdere oorzaken hebben. Veruit de meest voorkomende oorzaak is Alopecia Androgenetica, erfelijke haaruitval volgens mannelijk patroon. De meeste mannen krijgen hier in een bepaalde mate mee te maken, maar ook vrouwen kunnen hier last van hebben. Andere oorzaken van haaruitval bij mannen en vrouwen zijn stress, bijwerkingen van medicijnen, een tekort aan voedingsstoffen, veranderende hormoonspiegel of de zwangerschap.

Erfelijke haaruitval
V: Wat is erfelijke haaruitval?
A: Alopecia Androgenetica (erfelijke haaruitval) is de meest voorkomende vorm van haaruitval en erfelijk bepaald. De oorzaak ligt bij het hormoon dihydrotestosteron (DHT). DHT wordt gevormd vanuit het mannelijk hormoon testosteron en kan zowel bij mannen als bij vrouwen voorkomen. DHT bindt zich aan de androgene receptoren in de follikel, wat de groeifase van het haar verkort en de schacht van de follikel verkleind. Haartjes worden hierdoor steeds kleiner en dunner totdat er slechts een minuscuul vellushaartje (niet zichtbaar) overblijft in het haarzakje.PRODUCTEN VAN DS LABORATORIES TEGEN HAARUITVAL


Advies
V: Hoe kom ik erachter welk product het meest geschikt is voor mij?
A: Stel allereerst vast wat voor soort haaruitval u heeft. Lees uzelf goed in en laat uzelf informeren door een (huis)arts. U kunt ook altijd bij ons terecht voor advies over de producten of andere vragen. Stuur een email naar één van onze groothandels en zij helpen u graag. Kijk ook eens op Welke Spectral past bij u?, om een idee te krijgen welk product bij uw situatie past.

Producten DS Laboratories
V: Welke producten kunnen mij helpen bij (erfelijke) haaruitval?
A: DS Laboratories heeft veel onderzoek gedaan naar (erfelijke) haaruitval en een aantal producten gelanceerd die die het proces van haaruitval kunnen afremmen en zelfs nieuwe haren laten hergroeien. Er zijn lokale lotions beschikbaar die haaruitval tegengaan, zoals:
 • Spectral.DNC-N: Nieuwste bestrijding met Nanoxidil voor haaruitval bij mannen en vrouwen. 
 • Spectral.RS: Bestrijding met aminexil voor dunner wordend haar of diffuse haaruitval (niet-genetisch), effectief bij mannen en vrouwen. 
 • Spectral.F7: Effectief product voor mannen en vrouwen met stress of als versterkend effect van bestaande behandelingen (bijvoorbeeld met Spectral.DNC-N). 
 • Spectral.DNC-S: Laatste innovatieve doorbraak voor mannen en vrouwen met haaruitval in vergevorderd stadium, met natuurlijke ingrediënten.
 • Spectral.CSF: Terwijl de meeste merken zich richten op klassieke mannelijke kaalheid, focust Spectral.CSF op het optimaliseren van vrouwen haar, en vermijdt daarbij chemicaliën.

Om erachter te komen welke van bovenstaande producten het beste bij u past, kunt u een kijkje nemen op de pagina Welke Spectral past bij u?. Het wordt aangeraden de Spectral-lijn te combineren met Revita Shampoo en Revita.COR Conditioner, voor een versterkende, haargroei stimulerende werking.
 


MINOXIDIL VS. NANOXIDIL


V: Wat is het verschil tussen Minoxidil en Nanoxidil?
A: Minoxidil is een geregistreerd geneesmiddel, wat betekent dat van dit middel wetenschappelijk is aangetoond dat het kan werken. Het middel heeft een algemeen haargroei stimulerend effect en kan dus bij verschillende soorten haaruitval worden gebruikt. Spectral.DNC en Spectral.DNC-L bevatten beiden Minoxidil.

Nanoxidil wordt door sommige beschouwd als de opvolger van Minoxidil. Nanoxidil is speciaal ontwikkeld om haaruitval tegen te gaan en haargroei te stimuleren. Nanoxidil heeft een lager moleculair gewicht, wat als voordeel heeft dat het sneller en beter in de hoofdhuid wordt geabsorbeerd. Je hebt dus in feite minder aanbrengingen nodig om hetzelfde effect te bereiken als Minoxidil. Daarnaast zijn in klinische tests geen bijwerkingen gevonden bij het gebruik van Nanoxidil, wat bij Minoxidil wel het geval kan zijn. Spectral.DNC-N bevat Nanoxidil. Zie ook Minoxidil of Nanoxidil?.
Haarbusiness International
 • Zeemanstraat 55
 • 2991 XR Barendrecht


 • Info@dslaboratoriesb2b.nl


 • KVK : 52728846
 • BTW : NL.850570906B01


Alle verkooppunten
 • hairlabs
 • goedeshampoo
 • De Beautywebshop Johnbeerens
 • World of Beauty
 • Transhair
 • Justhair Haarwerk
 • Prohairclinic